Det har jag aldrig provat, så det klarar jag helt säkert

Julmys med shopping och hotellövernattning i Stockholm med Rickard. Visst låter det alldeles underbart? Det tycker jag med. Tills jag inser att jag själv ska köra bilen upp till Stockholm. Ensam. För att han redan befinner sig i Stockholm.

Det är ju väldigt skrämmande för mig. Trots alla våra turer till Stockholm så har jag aldrig behövt köra dit. Lite småpanik inom mig men tänker lite som Pippi Långstrum; "Det har jag aldrig provat, så det klarar jag helt säkert."

(null)
 
Att både solen och snön gjorde entré hos oss igår gör ju inte saken lättare.
Övervägde helt klart att kräva att Rickard skulle ta tåget ut till Södertälje för att sedan köra in till Stockholm, men jag antar att han inte är sugen på det. Och själv ta tåget upp skulle ju funka, men vi behöver ju komma hem skapligt tidigt på förmiddagen imorgon för att hämta barnen som ska övernatta hos farmor och farfar. Och eftersom det har kommit snö så kan ju tågen gå lite hur som helst, när det passar dem själva och inte när det passar oss resenärer. 

Så det är ju bara att ta tjuren vid hornen och köra då. Först ska jag dock lämna barnen om en halvtimme. Sen så. Men fortfarande. Att köra bilen till centrala Stockholm skämmer mig. Hötorget. 

Jag vet dock själv att när jag väl är framme så har jag säkert växt 10 centimeter i självförtroende. Jag ska fixa detta!

Trevlig lördag på er!