Mallorca dag 8

Hemgång. Aldrig har en dag haft så många timmar som igår.

 
Trots att vi var vakna lite senare i måndags så lyckades jag ändå vakna innan klockan sju. Dock gjorde hela familjen det så när klockan slog nio hade vi hunnit ätit frukost och lagt oss tillrätta vid solstolarna. Sista chansen att bättra på brännan.

 
Men eftersom vi var tvungna att lämna rummet klockan 12 så fick jag gå upp och packa det sista. Klockan 11 kunde vi checka in vårat bagage, som kördes till flygplatsen, och sedan checka ut från rummet. Vi åt oss en god lunch innan vi fortsatte bada en liten stund. Men så blev det molnigt och regn så vi fick spendera vår eftermiddag inomhus. Svårt dessutom när det inte fanns några aktiviteter heller. Blev väldigt långdraget för barnen, då bussen skulle hämta oss klockan 18.30.

 
Redo för att lämna Mallorca i väntan på bussen. Som dessutom blev 25 minuter försenad då det tydligen var för många passagerare än vad han skulle ha med sig. Men vi kom iväg i alla fall.
Planet lyfte sedan 21.30 och vi fick landa i ett svalt och mörkt Sverige 01.20. Sen tog det 50 minuter innan vi fick ut vårt bagage och vi kunde rulla hemåt.

Tjejerna sov som tur var på flyget. Och i bilen. Rickard sov på flyget och fick köra hem. Själv sov jag inte en blund. Så när jag stupade ner i sängen här hemma 03.51 så slocknade jag nog på två röda. Skulle jag tro. För när klockan sedan ringde 06.00 var jag allt annat än pigg när jag klev upp idag.

Trots lite sömn så har jag lyckats utföra en hel del under förmiddagen.
Nu börjar dagen ta emot. Känslomässigt i alla fall. Men jag är redo ❤