LPG och motion

Tredje gången med LPG idag. Och jag blir lika förtjust efter varje gång hur små framsteg syns på min mage. En kur räknas på 10 gånger, så jag har ju en stund framöver också med detta. Det gäller ju bara att hitta tiden också. Jag har i alla fall planerat 1-2 pass i veckan, dock inte bokat så långt fram ännu.

 
Och eftersom jag fick min egna kroppsstrumpa idag så var det mer av ett träningspass innan för att ens få på mig den. Tajt, men den kommer att ge sig med tiden. Och återigen är jag så glad att min LPG-terapeut är så härlig. Enkelt att prata med och samtidigt så är det enkelt att vara tyst med henne också, det blir liksom inte pinsamt.

Lite vardagssysslor här hemma, medan Rickard var på möte, innan det var dags för mig att bege mig till badhuset för simning med jobbet igen. Dagens plan var inte att slå något rekord alls, med tanke på en trasig fingertopp från gårdagen. Jag är ju ändå nöjd över att jag genomförde ett pass.

 
Det har inte blivit något pass alls på gymmet ännu denna vecka. Det ger mig lite ångest faktiskt. Men kanske kan få till något i helgen. Har tappat lite av motivationen, så jag måste väl hitta den snarast. Om jag ska få några resultat menar jag. Simningen är ju i alla fall bättre än inget än så länge.

Nu dags att äta ett mellanmål innan jag stupar i säng. En propud med lite vispgrädde till. Lyxigt en torsdag men nyttigt!