Välkommen HT19

Likt förra året så gick jag och nynnade på ABBA's låt "Slipping through my fingers" när jag gick hand i hand med Ninja till skolan tidigare idag. Vilja och Meja gick en bit framför oss. Sen dess har den låten gjort sig påmind under hela dagen. 

(null)
 
Det var tre pirriga tjejer här hemma som längtade lite till skolan. Tänk att jag nu har tjejer som går i 5an, 4an och så i 2an. Tiden går fort. "She keeps on growing", som ABBA sjunger i låten. 

Upprop mellan klockan 9 och 12. Jag kunde tyvärr inte ta ledigt hela dagen, men jag följde Ninja in till klassrummet. Lätt krampaktigt tag gick vi ut på gården och hon började söka av skolgården i hopp om att se någon från hennes klass. Och till sin lycka kom kompisen Freja fram direkt och handen släppte kraften men höll fortfarande kvar. Jag följde med henne in i klassrummet och när hon satt på sin stol och kände sig trygg så kunde jag smita iväg.

(null)
 
Dessa tre tjejer gick hem från skolan klockan 12. Ringde mig för att berätta om allt som hänt på dagen. Både roliga saker och mindre roliga händelser. Men nya tag imorgon. 

Jag och Rickard har fyllt i lite papper nu på kvällen som Meja och Vilja ska ha med sig tillbaka till skolan så snart som möjligt. 

Nu ska vi fila lite på nya rutiner här hemma så ska höstterminen bli riktigt bra för våra tjejer!