Det magiska med LPG

Jag har, sedan den 18 februari, gått på regelbunda LPG-behandlingar. Expressbehandling, 20 minuter på enbart min mage. Och jag hade lovat att jag faktiskt skulle dela med mig av min före- och min efterbild.

 
Jag rockar min socka minst en gång i vecka. Det har liksom blivit som ett beroende. Det trodde jag aldrig när jag första gången tog på mig kroppsstrumpan (första besöket finns att läsa här.)
Rickard som trodde att detta var någon form av hockus-pockus är riktigt imponerad över hur min resa med dessa behandlingar har gått. 

18 februari 2019. Jag tog mitt kort på morgonen innan jag gjorde mitt första besök hos Frida.

 
Bara att hon först ville se min mage för att göra en bedömning om hur min behandling skulle se ut var en riktigt jobbig känsla. Hon klämde och kände lite och så blev planen gjord.

En "kur" räknas till 10 gånger. Jag har ju fortsatt och idag gjorde jag min omgång nummer 12. Då har vi dessutom börjat en ny typ av behandling, fast fortfarande fokus på bara min mage. För den första kuren var mer för att strama upp min hud i och med att jag även var mitt uppe i en kost- och träningsperiod. 

Men 10 gånger. Jag trodde aldrig att resultatet skulle se ut som det gör. Jag som ser min mage varje dag märker ingen skillnad alls. Men när jag tittar på foto före och efter så ser jag. Och det är galet hur stolt jag är över mig själv.

11 april 2019. Det var en fröjd att ta det kortet på morgonen. 10 omgångar. 

 
Som sagt. Lite lätt beroendeframkallande är det. Samtidigt som jag nu sköter kost (och den knappt befintliga träningen) på egna ben så ska jag fortfarande bli den bästa versionen av mig själv. 

LPG är lite magiskt trots allt!