Dags att packa

Resväskan är framtagen och vissa kläder ligger fint vikta på sängen redo för att packas. Men jag måste tänka om både tre och fyra gånger innan jag bestämmer mig för vad som ska följa med. Resehandlingarna, passen och så våra EU-kort är framtagna och ska packas ner i mitt handbagage. 

 
Jag snubblade in på vädret inför helgens besök i Tallinn och de lovade regn. Så det gäller ju att vi packar med oss bra kläder och skor att gå i också. 

Dessutom måste jag se till att tjejerna också packar sina väskor idag då jag och Rickard lämnar väskorna påvägen. Så tjejerna inte behöver bära med sig det till skolan. 

Flyget lyfter 09.20 från Arlanda, beräknad flygtid är en timme, så jag behöver inte riktigt tänka på sysselsättning under flygturen i form av någon bok. Och inte heller tänker jag läsa på hotellet. Även om läsa är väldigt avkopplande så tänkte jag bara vara. Ladda batterier. Njuta av stunden. Men lilla pocketkameran ska laddas så den är redo att tas med.

Resesäljaren tyckte först inte att vi behövde ha med oss någon incheckad väska, men jag anser att det är så jobbigt att begränsa sig till dessa små förpackningarna på både deodorant, parfym, shampoo och så vidare.. Så enkelt att bara packa ner allt i väskan och checka in. Vilket påminner mig om att jag måste åka och köpa en större necessär för att få med mig allt också. 

Ska dessutom passa på att tanka bilen också medan jag ändå är ute och åker så vi slipper den biten imorgonbitti också. Lämnar tjejerna i skolan 06.15 och åker direkt till Arlanda med ett snabbt stopp för lämning av väskor hos farmor och farfar. Det blir bra det här..

Jag har lite resfeber, även om jag har allt under kontroll. Än så länge!

Har ni varit i Tallinn och har några tips inför vår tripp? Saker vi inte får missa och så vidare?