Girls night coming up

Imorgon väntas en spännande kväll. Nämligen Girls night med CRfitess i spetsen.
En kväll som jag och Malin har längtat efter väldigt länge. Och i och med väntan, förutom att den varit lång, så kommer vi ju till klädproblemet. Ett problem jag precis nu för ett par timmar sen blev överens med mig själv.

När valet står mellan två outfits så är det tur att jag har vänner som hjälper mig med besluten.

 
Byxa och body från Veromoda köpte jag för lite drygt en vecka sen. Men så blev jag lite osäker då jag kanske hellre hade velat haft klänning, tjejkväll till ära. Så igår åkte jag förbi Tuna Park och testade en klänning från Veromoda. Satt perfekt och med goda ord från säljaren så slog jag till.
Note to self: Sluta följ Veromoda på Instagram. Min plånbok gillar inte allt fint de lägger upp, trots att jag gillar det.

 
Men, så blev jag ju osäker ändå. Klänning kanske inte är det som passar trots allt. Men idag har mina vänner hjälp mig. De har sagt sitt och kommit med tips. Så det blir outfit från den övre bilden. Klänningen får bli till julbordets som väntas med jobbet senare i december.

Nya skor ska inhandlas idag. Lagom sent, men det får gå ändå.

Morgondagen checkar jag ut från jobbet klockan 15.00. Tar mig då till Elite Stadshotell här i vår stad och checkar in. Jag och Malin har nämligen bokat ett rum där för natten. Blir lite som grädde på moset efter en härlig kväll. Sova gott, äta god frukost och bara må gott. Precis vad jag behöver och förtjänar!
På hotellrummet gör vi oss i ordning innan vi beger oss ner till Biff klockan 17.00. Sen får vi se vad kvällen ger oss. Cavan, som vi ska ha på rummet innan vi går ut, ligger på kyl här hemma. Dock får den spendera dagen i min väska.

CRfitness har lagt ut lite smått och gott om vad kvällen innehåller och jag är så inspirerad. Det kommer bli en helt fantastisk kväll helt enkelt! Jag är redo för kvällen!