Dags att löpa Vårruset

Och med löpning så är det betonat på strosa fram i min takt. Eftersom min kropp tyvärr inte leker med mig just nu utan gör som de själv vill och känner. Vi är inte överrens, jag och min kropp. Men vi är överrens om att ta oss igenom 5 kilometer i någon form av takt genom den uttänkta sträckan i Västerås. 

 
Ombytt och klar. Känner mig lite som Ninja som gärna hade klätt sig för fotbollsträningen igår redan när hon vaknade. Men jag har ju en del att stå i också. Men först sitter jag just nu ner framför datorn med en kopp kaffe. Har "laddat" upp med en stabil frukost, i form av havregrynsgröt med frysta bär och ett ägg. Bra mellanmål, i form av kvarg och färska bär. En trevlig lunch med min vän Karin, genom att äta en nachotallrik med kyckling. Och nu en kopp kaffe då. Skulle kanske behöva äta något innan jag löper iväg. Men vi får se.. En kvarg kanske?

 
Vi är ju trots allt en liten grupp om 6 personer som ska springa/ta oss igenom loppet. Därför får vi ju även en picknick påse när vi kommer i mål. Jag och Linda, som tänker strosa, får helt enkelt rappa på lite eftersom våra andra fyra vänner tänker springa. Men det blir som det blir! De får vänta på oss helt enkelt.

Men om 30 minuter slutar tjejerna i skolan. Eftersom Ninja varit på utflykt så fick alla gå till klockan tre. Direkt får jag hämta dem vid skolan och köra in dem till min mammas jobb. Och lämna dem där. Rickard har ett viktig byggmöte och jag ska hinna hämta upp tre av löpkompisarna innan vi börjar rulla min bil mot Västerås. 

Jag är ju en aningen osäker på vägen dit med tanke på att Västerås säkert har en galen klockan-fyra-trafik också. Nu drar ju inte uppvärmingen igång fören 18.45 men ändå. Jag tänker vara i tid. Lite för mycket i tid. 

Hur som.. Idag genomför jag mitt livs första lopp. Möjligtvis blir det ett eller två riktiga löpsteg, enbart för att känna lite känsla, för att ta emot en medalj. För att ha genomför ett löplopp liksom. Men ja.. Jag är taggad!
Rapport får ni i morgon. Ikväll blir det sent!

Önska mig gärna lycka till ❤