Stockholm i vårt hjärta

Återigen ett välbehövligt dygn i vår huvudstad. Uppladdning av energi och kärlek ♥

 
Vi kom ju tyvärr upp sent på söndagskvällen då Meja var iväg på kalas hos sin klasskompis. Men lagom till kvällsmaten gjorde vi entré på hotell Scandic Ariadne vid Södra kajen. Vi åt oss mätta och låg och tittade på tv tills vi somnade.

 
Tyvärr var ju Ninja krasslig. En skällande hosta och mycket trött den kvällen så hon somnade först av alla. Dessutom en liten febertopp under natten. Ni vet det där med att sova med ett element. Men vi vaknade vid halv sju. Rickard och Meja gick ner och hämtade upp lite morgonkaffe till oss. Så trots att jag inte låg hemma i min säng så fick jag ändå kaffe på sängen. Lyx! 

 
Att sova precis bredvid Silja terminalen har ju sina fördelar. Att se när fartyg kommer och lämnar hamnen till exempel. Som tjejerna är suga på att åka båt nu. Ninja längtar nog mest, då hon inte tidigare åkt båt till Helsingfors. Men det ska vi allt göra snart!

 
Vi kom ner till city lagom till att affärerna öppnade. Tjejerna trivs i Stockholm. Meja är som mig, gillar farten och flänget. Att det hela tiden händer något. På gott och ont i och för sig. Butiker högt och lågt. 

 
Vi hamnade inne på Butterix där tjejerna gillade alla häftiga bus och utklädningar. Hattar i mängder som man kunde prova och fotas med. 

Tjejerna shoppade dock "bara" på BR. Vilja hittade LEGO friends tjejerna och hängde lite med dem en stund. Förundrad över hur nån faktiskt har lyckats bygga ihop dem sådär. Något hon aldrig kommer lyckas göra. Men bygga med LEGO är ju något alla tjejer älskar.

 
På NK köptes enbart en rosett. En blå rosett till Meja. Hon har helt klart tittat för mycket på The Thundermans där ena karaktären har massor med rosetter. En ny varje dag ungefär. Så nu är hon mycket nöjd med att själv äga i alla fall en rosett. Och om Meja vill ha en rosett. Då köper jag en rosett. För er som känner Meja vet att rosett är inget hon egentligen skulle använda. Men vill hon, då ska hon få!
Meja hittade dock en Playmobil polis att hänga med en stund när jag betalade. Lycklig tjej det där!


Stannade till på Zara och köpte en varsin tröja till tjejerna. Meja hittade en sån fin som hon ville ha. Så de andra två hittade också en varsin. Mycket nöjda tjejer när Rickard sen gick för att betala dem!

Vi rundade av för att gå tillbaka till bilen efter lunchen på Jensens Bøfhus. Tjejerna fastnade utanför en godisbutik som sålde spännande klubbor. Och inte kunde jag tacka nej till deras frågan om att få en varsin klubba. Något jag garanterat ångrade så fort jag klev utanför dörren och skulle tala om för Rikckard vad klubborna kostade!

 
Nöjda tjejer med klubbor som totalt kostade 267 kronor. Galet! Men jag kan bara inte säga tack men nej tack för kassören talade om vad summan blev för alla klubbor. Men klubborna verkar räcka länge så!

Vi hamnade ute på Mall of Scandinavia innan hemfärd. Besökte LEGO butiken och köpte en stor platta till Ninjas Duplo. Hon älskar verkligen sitt Duplo och det känns bra faktiskt! Och stopp inne på Disney Store fick det också bli, dock hittade inte tjejerna något spännande just då. Kan vara för att de var trötta efter en lång dag. Själv fick jag en efterlängtad Latte från Starbucks. Det är något magiskt med dem.

 
Nästa vända på Mall of Scandinavia får bli utan barnen i alla fall. 

Vi är i alla fall tankade med kärlek och familjeliv en stund framåt nu. Vi tar nya tag och fortsätter framåt!