3 viktiga poäng och en puck rikare till samlingen

Tycker det är väldigt rogivande att åka bil med min maken när tjejerna sover i baksätet. Är så glad över att de finner sig så himla lätt i allt. Avslappnat och med bra musik (Bandit Rock funkar efter Strängnäs ungefär..)

 
Vi satt riktigt bra till på läktaren, skyddade bakom plexiglaset, då två matcher har slutat med puck över sarg och träffat publik. Hårt. Men vi satt bra. Puck över sarg blev det såklart och den var Ninja snabb som tusan att hämta. Hur länge samlar barn på puckar egentligen? För vi har ju ett antal här hemma nu..

 
Men så nöjd hon är över sin samling. Nöjd över sin hockey-hylla här hemma. Alla tjejer är nöjda över sina hyllor och ser fram emot årets avslutning och ytterligare en pokal till samlingen! 

 
Vi tog 3 viktiga poäng genom vinst med 4-1 mot Tumba. Det kändes så skönt att sätta sig i bilen efter att tjejerna stått utanför grabbarnas omklädningsrum och lyssnat när det körde sin vinnar-ramsa. Det var glädje! 

Idag är vi hockeylediga, på när som maken kanske åker och tränar med Tigers ikväll. Men det är senare och jag och tjejerna behöver inte tänka på hockey idag. Istället får vi ladda inför derbyt imorgon på hemmaplan då vårt lag tar emot Nyköpings Gripen. Tufft, men spännande!


Snart.. Snart är hockeysäsongen över!