En solig tisdag

Som jag njuter av det härliga vädret just nu. Det ger liksom lite extra energi till kroppen!
Och energi är precis vad jag behöver just nu.

Förra veckan var faktiskt lite för tung för min del. Det där med att vara ute i skogen hela dagarna och köra röjsåg flera timmar.. Det är nog inte riktigt min grej när det spöregnar och lunchen får intas i skåpet på den lånade skåpbilen. Muttrade för mig själv att det säkert var ett brott mot arbetsmiljölagen.
Men hur som, när torsdagen rundades av i skogen så hade jag klarat körkortet för RARB. Röjsåg. Det kändes riktigt bra. Tvivlade många gånger på mig själv och hade sån god lust att bara lägga av.
Men även om min arbetsgivare erbjuder mig körkortet för motorsåg så tänker jag i alla fall artigt tacka nej. Skogshuggare har jag inga planer på att bli i alla fall!För att få energi kan man också shoppa har jag hört. Idag har jag shoppat massor. Tog lite kompledigt och for iväg och handlade diverse saker inför mitt kommande 30-årskalas. Om exakt 16 dagar blir jag 30. Den gyllne milstolpen här i mitt liv. Det ska ju självklart firas med både fika och fest. Fika med släkt och vänner på tidiga eftermiddagen i hyrd lokal, och sen lite festligheter på kvällen, hemma hos oss.
Så sakta men säkert bockar jag av en hel del inför mitt firande. Och det känns riktigt skönt!Vi rundar av denna dag och gör oss redo för en dag i morgon. Jag har tagit ut kompledigt då Meja ska till allergisköterskan och jag själv ska iväg till optikern för linstest. Blir så hattigt att behöva åka fram och tillbaka till jobbet sådär, lika så bäst att ta en ledig dag!


Får ju dessutom hämta hem mina tjejern redan klockan 15.00 imorgon. En timme gör mycket ♥
Hoppas ni får er en trevlig tisdagskväll. Själv ska jag fixa med tvätten och njuta av en kopp kaffe i soffan framför tv.n!