Glad valborg!

Vilken härlig valborg vi har haft. Då har vi inte ens firat valborg.

Vi startade våran dag med att röja i förrådet. Sen var det dags för mig att åka till jobbet. Det var lite för lugnt på jobbet så när Rickard och tjejerna hade packat släpet vi lånat så kom de och hämtade mig och vi for iväg till ReTuna och kastade av allt.


Tjejerna var jätte hjälpsamma och bar och kastade grejer. De tyckte det var roligt att kasta i så stora containrar.
Besöket gick snabbt och smidigt.

Väl hemma igen gjorde maken sig i ordning tillsammans med Meja och Ninja och for ut till Gröndal där det var enduro-tävling idag. Lite fika i en väska fick de med sig.
Jag och Vilja stannade hemma. Fast inte hemma. Vi tog med oss mamma/mormor till Amarant och fikade.


Vilja var jätte nöjd över att vi åkte iväg. Med bara henne.
Vi stannade förbi på jobbet en sväng innan vi åkte vidare till Ica Maxi för att handla till kvällens middag. Vilja kände sig stor som körde runt på kundvagnen. I vanliga fall blir det bara bråk om vem som ska köra vagnen, så ingen får det egentligen. Men nu när vi bara hade en med oss så var det ju smidigare.

Vi packade ur våra varor hemma och tog oss upp till min mormor för att hjälpa henne med deklarationen. Det var ju smidigt att bara knappa in på telefonen, men hon blev väldigt nöjd över att det blev gjort i alla fall.
Sen åkte vi vidare till Tuna Park för att köpa Play-Doh lera till tjejerna. De valde mindre andel lördagsgodis till fördel att få köpa någon leksak. Enkelt då att köpa 6 burkar lera som de får dela på. Roligt hade de en timme sen när vi kom hem.

Själv klippte jag gräsmattan för första gången i år. Eller ja, jag körde med grästrimmern över hela gräsmattan (tur att den inte är stor i alla fall, gräsmattan alltså).. Våran "handjagare" till gräsklippare har nog gjort sitt då den redan förra året började slita bort gräset istället för att skära bort det. Så nu får den snällt bytas ut. För nu när jag får tips från min gräsexpert till kollega så tar jag lagom hand om min gräsmatta.


Nog för att det väntas nya betongplattor till min trädgård och lite annat där ute så lär gräsmattan få ta lite stryk under våren/tidiga sommaren. Men i slutändan blir nog allt bra ändå!

Medan jag sen klippte gräset så förberedde maken middagen. Grillen tändes och bror med familj drog över sin grill också till vår baksida. Så tillsammans blev det en jätte middag. Spontant och det gillar jag. Mamma och grannen var också nere på middag idag. Och vid halv åtta begav sig våra gäster hem och vi kunde sätta oss i soffan och äta det lilla lördagsgodiset som köptes.

Ingen majbrasa i år för våran del, trots att vädret verkligen har varit otroligt bra för att vara en valborg. Men det var ju inte sista gången som valborg firades så vi hinner nog.

Nu sover två av tre tjejer. Blir tidig sänggång för oss också. Imorgon väntas jobb på morgonen och eftermiddagen. Där emellan blir det VIP-besök på Parken Zoo! Sånt gillar vi!

Jag hoppas att ni har haft er en härlig valborg!