Kalas för släktens 3åring

Lille Devin fyller 3 år i morgon, och eftersom det är mamma vecka nu, så skulle han firas idag.
I och med att Anni och Eric bor lite trångt så erbjöd jag dem att ha kalaset hemma hos oss. Då vi bor nästan det dubbla större i kvadrat. Anni blev tacksam och jag kunde få "styra" kalaset lite som jag tyckte =) För visst är det roligt att planera kalas.. Och ännu roligare att få planera pojk-kalas, när mina tjejer får massa rosa-kalas hela tiden!

Så i måndags var jag inne på Barnkalaset.se  och beställde hem lite dekorationer till kalaset. Eftersom syster Linn dessutom hade piratgrejer hemma till kalas så körde vi på det temat.
Blå och röd flaggvimpel beställdes, likaså röda och blåa serpentiner, röda ballonger och så blåa skedar.

 
Är själv jätte nöjd med dukningen av kalasbordet, för de små kusinerna. Det blev till slut 8 barn och 9 vuxna som åt grillad korv till lunch och fikade med massa gott efteråt. Barnen lekte som bara den både inne och ute medan vi vuxna kunde umgås.

 
Paket öppnades. Devin blev riktigt glad över alla sina paket, och jag hoppas han har nöje av allt när han kom hem sen. Han fick ju inte öppna sina paket ur förpackningar här hemma. Men cykeln som mamma köpte till honom fick han ju självklart börja använda direkt. Och nog njöt han av att Eric puttade fart på honom ute på gården!


Godispåsar delades ut till alla kusiner och vi tackade av varandra en efter en strax innan klockan 14.00!

Kan lova att mina tjejer (inklusive jag själv och maken) tog en tupplur när gästerna gick. Men klokt nog satte jag klockan efter 45 minuter. Så vi vilade inte bort hela eftermiddagen! Och tjejern kan somna gott i sina sängar om en stund.

Återigen säger vi grattis till släktens 3åring Devin! Det var härligt att kalasa för honom idag!