Inför morgondagens kalas

Denna dag har gått i kalasandets förberedelser. Lagom mycket i alla fall. Allt för min lilla Meja, som ska kalas sin 5.te födelsedag (ja, hon fyller ju på måndag men vi kalasar i morgon!)!

Jag har idag bakat bullar, tror det blev ca 65 stycken, men gav bort 11 till grabbarna på Rickards jobb. Jag har hunnit handlat korv med bröd och annat fika på Ica Maxi. Handlat se sista plastbesticken och muggarna på ÖoB. Jag har hunnit gjort i ordning alla 26 gästernas (inklusive till Meja) godispåsar som ska delas ut efter paketöppning.

Jag har packat en hel del här hemma som ska med till kalaslokalen i morgon. Både ballonger och servetter och allt annat som hör till. Står i ett hörn i köket. Eftersom jag är ensam i morgon (då maken och Vilja åker på annat kalas en stund på förmiddagen) så måste jag få med mig så mycket som möjligt på en gång!

Och nu, det sista jag har orkat göra, är att slagit in Mejas paket. 4 stycken blev det. Paketet från H&M innehåller två saker dock. Som hon redan vet om. Men är det paket så är det paket helt enkelt! Morgondagens kalasskor och skjorta som hon fått välja själv. Får öppnas i morgonbitti!

Kan inte tycka att kartongen från H&M passar en galen 5-åring men okej! Vi fick ju en kartong så det slapp bli ett mjukt paket!
Det sista jag sa till Ninja när jag nattade henne var att hon skulle väcka mig lagom tidigt i morgon så vi kan gå in till Meja med paket och sjunga Ja må hon leva!