Girls night in

Maken kom inte hem efter jobbet idag, utan åkte direkt till ett annat jobb. Så det blev en tjejkväll här hemma idag.

Så vi började med att äta makaroner och köttbullar till middag. Tjejerna åt varsina rediga portioner med mat, vilket glädjer mig väldigt mycket. Sen dukade vi av och tog oss en varsin glass.
Sen vidare in mot soffan. Mamma köpte en film till tjejerna när vi var på Maxi och handlade i fredags, så Barbie fick det bli idag. Tjejerna är dock inte riktigt jätte impade av Barbie just nu, men de kanske är för små ännu?! Kommer inte ihåg när jag började gilla Barbies och så.

Men när filmen var slut tvättade vi våra händer väldigt noga som sen gick vi lös med nagellack. Vilja valde två olika på händerna, Meja valde (givetvis) en grön nyans och Ninja fick dela ljuslila med mig. Det var dessutom första gången Ninja fått nagellack på fingrarna. Hon fnissade, precis som en tjej ska göra när det är tjejkväll och naglar målas.När naglarna torkade kilade vi in i köket och dukade fram lite kräm, ett måste varje kväll då Meja tar medicin i samband med kräm/yoghurt. Och de andra vill ju inte bli utan. Så för oss har det blivit en mysig liten stund att äta lite kräm innan läggdags.

Sen vidare in i badrummet för att kasta kläder i tvättkorgar och tänderna skulle borstas.
Därefter somnade tjejerna, en efter en, väldigt snabbt.

Otroligt skönt för mig, som både hade en gnällig Meja och Ninja hemma denna eftermiddag.
Så denna kväll har jag njutigt med mina små tjejer. Suger in all lycka och mår riktigt bra!

Dessutom längtar jag grymt mycket inför den kommande tjejkvällen som jag själv ska ha med ett gäng tjejer i slutet på maj. Kommer bli sååå fnissigt! Precis som en tjejkväll ska vara!