Nytt till tjejerna =)

Ja, och denna gång är det faktiskt inte jag som har shoppat.
Utan shoppingen fick mamma och farmor och farfar stå för =) Sånt gillar vi ju.

På marknade köpte mamma en jacka till Meja. Vilja har ju en uppsättning jacka och byxa, så Meja fick jacka då hon redan hade byxorna.


Och tjejerna skulle ju givetvis ha på sig sina kläder och vara så snygga. De är verkligen supernöjda över sina kläder. Byxorna har de alltid på sig när de ska hjälpa pappa att snickra något. Och hela uniformen får de ha på sig om de ska med ut på kvällarna och titta på bilar. Då syns dem =) En lagom säkerhet sådär! Vi tackar ju givetvis mamma för att  hon tänker på tjejerna.
Dessutom köpte hon garn i samma varselfärger så de ska få en varsin mössa också. Helt perfekt till hösten!


Så här glada och snygga blir tjejerna i full mundering av varselkläder! Syns man så finns man!

Och mamma glömde ju inte bort Lilla Liten  heller. Så även hon fick sig ett litet set. Byxa och body!


Det finns bara en som jag står det på bodyn, och det är ju helt sant! I storlek 56 blev det. I rött dessutom! Så himla fint och mjukt! Söta små gubbar på byxbenet också =)

Dessutom köpte mamma lite smått och gott till tjejerna. Armband, ringar, klipps-örhängen. De gillar ju att klä ut sig och göra sig fina. Så de var snabba med att ta smyckena så de fick jag inte ens kort på =)

Farmor och farfar kom ju hem från stugen igår. Med sig hade de kläder till tjejerna. En varsin joggingdress.


Meja fick i mörkrosa med muffinsar på. Det gillade hon eftersom hon har en pyjamas med muffins på. Så stolt över denna dress. De har haft på sig dressarna nu på förmiddagen, men nu ska de få byta om till kalaskläder.


Vilja fick en ljusrosa dress med bokstaven H på. Det är ju bokstaven vårat efternamn börjar på. Hon är så stolt över den. Hon kan ju faktiskt säga vårat efternamn trots att det är ganska så svårt. Duktig tjej vi har!

Och farmor och farfar glömde ju inte heller bort Lilla Liten  så hon fick också sig ett set. Body och byxa.


En omlottbody där man kan vika ärmarna så det blir som små vantar. Mycket gulligt. Och baksidan av byxorna (som syns på bilden) står det sweet puppies. Trycket på bodyn är ju givetvis hundar. Då denna lilla familj är galna i hundar. Vuxna som barn!

Vi är otroligt tacksamma för alla fina kläder och saker som tjejerna har fått. Det uppskattas både av oss föräldrar och barn. Tänk så fina människor det finns runt om oss!