Godmorgon mitt i veckan!

Onsdag och det är ju mitt-i-veckan dagen. En ganska tråkig dag i vanliga fall. Säkert tråkig idag också Det visar sig.

Sov jätte illa i natt. Hade ett tryck över bröstet typ hela natten och trycket fortsätter att sitta i. Känns lite lagom mysko sådär. Men men.. Bara att ignorera och busa runt med tjejerna idag.

Eftersom Vilja missar påskfirandet så ska jag kika runt i nätet om jag hittar något lätt påskpyssel som vi kan pyssla med här hemma. Har ju lite saker, fast ändå inte så mycket.
Blir säkert jätte bra. Till lunch har jag bokat in våffeljärnet. Lite lagom vårigt sådär idag =) Det är ju mulet ute så då får vi våra oss här hemma istället.

Imorn är det dags för sjukhuset för Vilja. Har världens klump i magen. Orolig sådär. Kanske därifrån trycket i bröstet kom? Men älsklingen slutar 11.15 imorn så han hinner hem i god tid. Bör åka härifrån senast halv ett tycker jag. Hatar att vara sen och behöva stressa.

I eftermiddag ska vi förmodligen köra möblerna till Anni och Jocke. Skönt att bli av med dem. Men samtidigt lite tråkigt. Men nu gör vi som sagt lite förändringar tills vi flyttar så det är ju spännande.
Anni skulle höra med mamma om hon kunde titta till tjejerna så länge.

Nej, nu ska Vilja få på sig lite kläder. Hon är den enda som går i pyjamas fortfarande.
Sen ska jag vara duktig och hänga tvätten som jag har kört nu på morgonen. Lite lagom effektiv sådär =)

Hoppas att ni får en bra mitt-i-veckan-dag!