Läsåret 2019

Precis som förra året (finns att läsa HÄR) så har jag lovat mig själv att läsa mera. År 2018 blev ett bra läsår med totalt 20 böcker. Så många böcker blev det inte i år, men det var en bra bit på väg i alla fall.

Känslan av att få försvinna in i en annan värld för en liten stund är nog det enda sättet för mig att koppla av. Jag som annars är i full fart på hundra procent från att jag kliver upp till att jag går och lägger mig. Nog för att jag läser mest på semestern och på lediga dagar, så innehåller ju inte mitt år så speciellt många lediga dagar ändå.

(null)

Tre böcker lyckades jag läsa under vår semestervecka på Mallorca i maj.

Läsåret 2019 fick jag i alla fall ihop 18 stycken böcker. Vilket är riktigt bra med tanke på att jag trots allt jobbat heltid och nu i höst en hel del massa övertid också.

Sömnlös på Manhattan
Solnedgång i Central Park
Miraklet på femte avenyn
Kyssar i New York
Sommar i Hamptons
Livet kan börja
Hemvändaren
Bokhandeln på Riverside Drive
Välj honom
Förbannade kärlek
30 dejter på 30 dagar
Förälskad i trubbel
Kärlekens lagar
Dagarna med dig
Socker, salt och nya chanser
24 gods gärningar
Snöfall över Strandcaféet
En dag i december

(null)

Skönast och det mesta avkopplande var nog att sitta på trappen i sommarstugan och läsa i solskenet medan barnen lekte med hundarna eller badade i vattnet. Att se ut över sjön, där fjälltopparna möter himmel och rötterna möter sjön. Det är lite magiskt det också.

Igår påbörjades redan årets läsår. Bok nummer 1 av 5 som finns redo här hemma. Det ska bli ett bra läsår det här också! Har ni tips på Feelgood-böcker så tipsa gärna!

 

Kommentera här: