En dag i min smak

Att inte ha några planer för dagen är ovanligt för våran del. De aktiva barnen gör att man alltid vet vad man ska göra, vardag som helst. Men denna jul har barnen fått träningsledigt och vi har njutit av dessa lediga dagar. Även om jag jobbat de vanliga dagarna.

Men denna dag var ledig utan planer. Vi drog oss i sängen till klockan tio, efter ha varit uppe och ätit frukost i och för sig. Sen drog hela familjen på sig bra kläder för en härlig förmiddagspromenad i Torshälla. 3.78 kilometer fick det bli, även om Ninja var lite trött stundom så lyckades hon ändå pricka in några löpsteg som vi följde efter.

(null)
 
Med matchande mössor dessutom. 

Sen landade vi i soffan hemma och undrade vad vi skulle hitta på. Lunch behövdes. Så det slutade med att vi åkte till Munktellbadet och drog av 3 timmar lek och simning. Och så lunch där såklart.

(null)
 
Trodde ett tag att vi skulle få simhud mellan tårna, då Ninja inte ville kliva ur badet. Frågan är ju om vi ens skulle orka en resa utomlands med henne i år när hon bara ska bada hela tiden. Men vi lockade med god kvällsmat i form av småplock så fick vi upp henne.
Direkt efter middagen dukade vi fram Monopoly och må bäste Heikkilä vinna. 3 timmar sällskapsspel och jag fick gå ut som segrare. Som vi har haft kul denna lediga dag.

Familjetid när den behövs som bäst. Nu jobbar jag två dagar till innan vi får tre lediga dagar tillsammans igen. Oplanerade än så länge, men vi är ju lite rastlösa av oss så något kanske vi hittar på.

Dags att varva ner med en ny bok i sängen medan resten av familjen kikar på hockey. NHL Winter Classic - Nashville Predators mot Dallas Stars

God fortsättning på det nya året!

Kommentera här: