Kanske kommer jag igen..

Att träna en gång i månaden kanske inte är det bästa för kroppen. Men det är trots det en månad sen jag var på gymmet sist. Fy skäms på mig. Men kanske kommer jag igen nu.. 

Lite nya vanor, arbetsrutiner och lite vilja så ska jag nog lyckas klämma in lite mer träning i min egna vardag. Imorse packade jag gymväskan och gjorde mig mentalt förberedd för att besöka gymmet på lunchrasten med Sandra. 

(null)
 
I vanliga fall så sitter jag och Sandra och äter vår lunch, framför datorn på vårt kontor. Och då är det riktigt lätt att falla in i jobbet medan man ändå är där, trots att vi äter. 
Men eftersom vi faktiskt har rätt till lunchrast så ska vi nu ta vara på den pausen vi har och gå ner på gymmet. Ett snabbt pass under en lunch är bättre än inget pass alls. Och eftersom vi ändå äter medan vi jobbar så kan vi fortsätta med det.

(null)
 
Värmde upp på löpbandet. 1 minut gång 2 minuter löpning i totalt 10 minuter. Som jag njöt av att springa också. Kanske får bli enbart ett löppass nån gång nästa vecka. Ingen styrka, men kondition. Vore nog bra. 

Jag plockade med mig mitt överkroppspass som jag fick från min onlinecoach och drog av det. Eller ja.. Enligt uppsättningen ska man köra 10 repetitioner 2 varv. Själv körde jag bara på så det blev 12 repetitioner 3 varv. Sen var jag helt slut. Men lycklig. Om man nu kan vara lycklig efter ett träningspass.

Målet för nästa vecka är 2 lunchpass. Om Sandra är med på det vet jag inte. Men det är mitt mål. Får börja lite låg för att öka sen. Kanske kommer jag igen..
 
1 Bea:

skriven

Du har då bättre karaktär än mig. Jag gav typ bara upp jag 😒 Men krlpoen vill inte lyssna på mig, utan krävde visst att jag skulle lyssna på den.
Hoppas du får fortsätta vara lycklig ❤❤❤
KRAM

Kommentera här: