En gräsänkas dagbok del 1

Känslan av att lugnet lägger sig. När kaos och stress liksom lagt sig bakom.

 
Förmiddagar på jobbet är skapligt lugna i vanliga fall. Så även idag. Precis som, lugnet före stormen. Över lag så har denna arbetsvecka varit skapligt lugn men ändå ett kaos. Och ännu är inte arbetsveckan slut. En dag kvar. 

Idag fick jag stämpla ut 17.40. Då hade Meja redan skickat meddelande och frågat om jag är på väg hem från jobbet. Sista bilen anlände precis lagom till att vi släckte ner kontoret för dagen. Allt kanske inte blev rätt, men godset kom iväg. 

Hann lagom komma hem och kasta om i tvättmaskinen. Sen var det iväg för att lämna Meja på handbollsträningen. Vilja hade blivit hämtad av Mummi och Ukki tidigare och det är jag evigt tacksam för. Jag och Ninja följde med Meja in på träningen (bara för att se att hon kom dit bra) och sen styrde vi bilen mot Tuna Park för att köpa maskeradkläder inför morgondagens disco på skolan. Vidare därifrån till Ica Maxi för att handla lite och direkt därifrån tillbaka till Mejas handbollsträning för att se slutet.

Väl hemma igen så har alla barnen duschat. Vilja fick skjuts hem av Mummi och Ukki också. Barnen är nattade, alldeles för sent egentligen. Och själv? Själv kopplar jag av och känner att det är skönt att Rickard inte är borta allt för ofta.

Men nu ska vi lyckas med våran vardag. Vi fyra tjejer enda fram till söndagkväll när han är hemma igen! Blir lite mer Girl-Power här hemma över helgen. Vi lyckas bra! Jag och mitt mini-squad ♥


En passande bild på mig och mitt mini-squad från i somras. En längtan tillbaka till hans kust. Han, kollegan, som idag hälsade på mig på jobbet. Som jag saknar honom! 
1 Bea:

skriven

Inte alltid lätt få ihop pusslet. Men med ett sånt stöd som ni har går det nog lite bättre ❤
Hoppas er girlpower tar er igenom gräsänkatiden och att discot blir skitkul 😘
KRAM!

Kommentera här: