En gräsänkas dagbok del 2

Ett tag såg det inte alls ljust ut att ens komma hem från jobbet idag. Slutkörd av stress men lycklig kunde jag stämpla ut skapligt tidigt ändå. Siste man att lämna byggnaden ungefär. 17.17.

(null)
 
Sandra flaggade redan igår att hon inte skulle träna idag på lunchen, men Rickard fick mig att packa med mig min väska och så lyckades jag smita iväg innan lunch på ett pass. Veckans mål är uppnått, och vilken glädje det medförde.

Uppvärmningen på löpbandet idag blev lite längre. Raskt tempo i 2 minuter, löpning i 5 minuter. Raskt tempo i 1 minut, löpning 5 minuter. Raskt tempo 2 minuter. 
Dagens pass fick bli en modifiering av helkroppspasset. Körde dessutom tyngre vikter så körde 6 st övningar, 10 repetitioner 3 varv istället. 

(null)

Eftermiddagen gav mig lite kli i halsen, men förhoppningsvis så ska det inte utveckla något under helgen. Så jag kan sätta mål för nästa vecka.

Jag fick skynda mig hem från jobbet då tjejerna väntade på middag. Snabbt som tusan fick vi i oss lite mat. Jag lyckades hinna hänga upp tvätten innan det var dags att fixa till Ninja inför kvällens halloween-disco på skolan. 

(null)
 
Vilja och Meja gjorde i ordning lite mys till sig själva hemma framför tv.n. När blev de så stora? Popcorn, läsk och film så behövde de inte mig längre. 

Skönt nog valde Ninja att vi kunde smita iväg en kvart innan discot skulle sluta. Så hon har hunnit duscha och bäddat ner sig i min säng. Vilja ligger redan i sin säng, vill vara utvilad till hockeymatchen imorgon. Meja håller mig sällskap i vardagsrummet, men som det känns nu så stupar jag i säng innan henne.

Det har varit en tung arbetsvecka över lag. Mycket som strulat och upptäckt sent på dagen för att kunna ha chans att lösa det inom vanlig arbetstid. Blir lite övertid, men det känns väl bra på lönen sen. Gäller att tänka positivt.

Nu gör vi kväll och gör oss redo för morgondagen!
 

Kommentera här: