Mitt i veckan

Idag slutade jag tidigare. Välbehövligt då det blivit väldigt mycket övertiden den senaste tiden. Så redan vid klockan tolv stämplade jag ut. Tog en riktigt mysig lunch med Rickard på Tuna Park innan jag åkte hem.

Väl hemma ställde jag mig och bakade en kaka. Första kakan blev dock misslyckad men den andra kakan blev helt klart godkänd av oss tjejer här hemma. Rickard åkte iväg direkt efter jobbet på lite galej, så vi tjejer har haft kill-fritt.

Och eftersom min Meja Astrid har namnsdag idag så åkte vi till kyrkogården för att tända ljus hos min mormor. Meja delar sitt mellanamn med min mormor. Astrid. 
Därefter bjöd min mamma os spå utemat, då ingen av oss kände för att laga kvällsmat.

Kvällen spenderades dock med mitt egna TeamHeikkilä i Stiga Sports Arena där det spelades basketmatch.

(null)
 
Tjejernas egna baskettränare spelar i stadens herrlag och dessutom en match där prostatacancer uppmärksammades genom att samla in pengar vid både lott- och fikaförsäljning. Samt även var entrén gratis, men valfritt om man ville bidra till insamlingen. Bra initiativ!
Tyvärr förlust och en försening i barnens nattning. Men ibland funkar det också.

Nu ligger de dock nedbäddade och själv ska jag ta tag i kvällens alla måsten här hemma. Det vill säga tömma diskmaskinen och vika den torra tvätten. 
 

Kommentera här: