MarieHeikkilä - När orden typ fastnar

När orden typ fastnar

Det är en redig bloggsvacka jag befinner mig i just nu. Jag vill liksom skriva orden, men de kommer liksom inte riktigt ut. Men med lite tur kanske tiden ger med sig lite nya ord.

Jag har läget under kontroll. Tror jag. Igår fick jag dock släppa lite på kontrollen och låta Rickard ta tjejerna till frisören ensam. Det tog så emot, men det var bara den tiden som fanns och så fick det bli. 3 korthåriga tjejer fick jag komma hem till efter jobbet igår. Men riktigt fina tjejer som är så stolta över sitt korta hår.

 
Idag var det dessutom min tur att fixa till topparna, som visade sig bli nästan 10 cm. Men nu är det fräsch inför den kommande semestern.

I övrigt flyter livet på. Vare sig jag vill eller inte. Livet måste flyta på även om man förlorar någon som har varit viktig. Jag tillhörde inte den primära gruppen, men genom livet har jag stått bredvid den primära gruppen och ändå känt en tillhörighet. Jag förlorar kanske bandet till den primära gruppen genom förlusten. Men känslan i hjärtat kommer alltid finnas kvar. Så viktig var det. Så viktigt är det.

 
Jag må se ut som ett vrak stundom. Men jag mår rätt bra ändå. Jobbet flyter på skapligt bra. Mycket nytt som händer och sker varje dag. Känner mig som Bambi på hal is utan min vapendragare Anna i ryggen. Men även Bambi blev stadig och så ska även jag. Men jag är samtidigt så förvånad över hur bra stöd som finns, ett samtal hit och ett samtal dit. Det gör så mycket på något vis. Det får en att kämpa lite mer.

 
Jag firar även framtiden. Vän, granne genom hela uppväxten och nu faktiskt blivande kusin. Snart är det hennes dag och vi har förhoppningsvis gjort henne redo för den dagen. Därav den snygga tröjan. 

Dessutom ler jag lite extra. Varje morgon slår Ninja upp sina ögon och räknar ner. 5 dagar kvar idag till en välbehövlig semester med bara familjen. 
Något vi alla behöver efter den stressiga säsongen åt varsinna håll. I helgen var det dags att runda av basketsäsongen med den störta basketcup i närheten. Eskilstuna Basket Cup. Och att Meja dessutom hade säsongsavslutning med handbollen igår. NU är det bara 1 idrott som gäller. Ninjas fotboll. Ja, Viljas försäsongsträning för ishockeyn har ju sakta dragit igång. Men allt känns så hanterbart just nu. 

Vi orkar med 2 arbetsdagar innan jag checkar ut och tar mig 13 dagar ledigt i rad. 5 planerade föräldradagar med Ninja, betald permission från jobbet en dag och så lite klämdagar. Det känns helt okej! 

På återseende när orden flyter på..
1 Bea:

skriven

Ibland blir det ord-stockning. Har saknat dig och dina ord, men förstår absolut situationen.
Skönt med semester.
Och jättefina tjejer 💖
Kram på er!

Kommentera här: