Mallorca dag 6

Kaffe i en frigolit-mugg och badande barn. Det var en alldeles perfekt start på morsdag här nere på Mallorca. Lyckliga barn gör mig lycklig!

(null)
 
Det blåste en hel del på förmiddagen. Och det innebar att jag hade ingen tanke på att smörja mig själv med solskyddsfaktor. Vilket jag nu i efterhand får äta upp. 

Jag och Rickard deltog återigen i Water Aerobic. Pass nummer 4 för mig bör räcka med veckans träning. Det är ju helt klart mer än jag tränat den senaste tiden och har gett mig mersmak till att ta upp träningen igen.

(null)
 
Tjejerna har hittat en kompis att leka med. Så igår valde tjejerna att äta lunch med henne och hennes syskon, så vi vuxna fick sitta vid ett bord tillsammans. Så härligt att barn bara kan hitta vänner sådär snabbt och leka precis som om de känt varandra hur länge som helst. Villkorslöst på något vis.

Efter vår siesta igår så tog vi oss en promenad bort till stranden. 1,2 kilometer bort. Och vips så hade jag doppat mig i Medelhavet. Meja var inte seg på att följa efter och så hade till slut hela familjen badat i Medelhavet. Check på den.

(null)
 
Stranden var inte den finaste. Botten var inte den bästa; både sandig, stenig och lerig. Och så smakade det såklart salt. Och sen tog vi oss en promead tillbaka.

(null)
 
Och även härifrån tog vi med oss en liten burk med sand. Även två snäckor hittades som också får följa med hem till samlingen. Återigen lyckliga barn.

(null)
 
Det blev poolhäng en stund innan vi gjorde oss i ordning för middag och kväll. Någon show blev det inte så tjejerna hellre ville ligga på rummet och käka godis och ta det lugnt. Inte mig emot!

Idag blir det mera poolhäng. Näst sista dagen kan man nog säga så vi blir hämtade så sent som 18:30 imorgonkväll!
 

Kommentera här: