Mallorca dag 5

Återigen en grå och regnig dag här på Mallorca. Då passade det bra med att hyra en bil och åka till Palma för lite shopping.

Tjejerna hittade en hel del smått och gott. Jag är dock besviken på Primark som inte hade något jätte stort sortiment till tjejerna, men desto större till mig. Trots det så kom jag ut med väldigt få grejer till mig själv. 

(null)
 
Vi passade på att äta en god pastalunch på en restaurang. Även om det inte är dålig mat här på hotellet så var det ändå skönt att få något annat, då det gärna kan vara lite samma samma här, fast det ändå ska vara olika teman. 

Vi tog oss en runda med bilen här i närheten också. Passade på att handla lite gott på deras snabbköp.

När vi väl hade lämnat tillbaka bilen så ville tjejerna bada. Det var ju fortfarande grått men upphåll. Ninja däremot tyckte det var för kallt för att bada men tog sig en glass och kasta ut tyngder i vattnet som tjejerna skulle leka upp.

(null)
 
Klockan fem blev det dags för Lollo och Bearnie's After Beach party. Meja och Ninja var snabba att springa upp på rummet och byta om. Vilja fortsatte bada medan Rickard satt i solstolen och tittade på. Och lagom till att showen var slut så fick Vilja komma upp så vi kunde göra oss redo för lördagsmiddag.

(null)
 
Nyinköpta klänningar skulle på, koftor då det var lite kyligt. Så fint sällskap vi hade vid matbordet. När vi sedan hade ätit klart så satte vi oss ute vid show-scenen och drack lite smått och gott i väntan på att kvällens show skulle börja. 

Det blev sent för barnen som inte orkat varit vakna på kvällarna för att se showerna. Men det går helt klart inte att missa en ABBA fusion show. Så vi alla somnade nog gott så fort vi kom tillbaka till rummet vid klockan 22.

Idag är det EU-val. Vi passade på att förtidsrösta i måndags när jag hade slutat jobbet för att ha det gjort i och med att vi inte är hemma idag. Här på Mallorca har vi sett lite banderoller inför valet. 

Men nu blir det frukost innan vi spenderar vår dag vid poolen igen. Trots lite gråa moln så vill solen ta sig igenom i alla fall.

Kommentera här: