Mallorca dag 4

Poolhäng och rumshäng. Ja, gårdagen var inte riktigt jätte lyckad.

Det var en mulen förmiddag. Solen ville tränga igenom de tunna molnen, och det gjorde det visst eftersom jag tydligen fick mig en liten bränna. På ena sidan låret. 

(null)
 
Ninja tyckte poolen var för kall och föredrog att sitta ihopkurad i min famn. Tills det var dags för veckans tredje Water Aerobic pass. Jag tvekade i sista sekund om jag skulle vara med eller inte. Men det slutade med att vattnet faktiskt kändes varmare än luften. 

Även Rickard och Meja var med denna gång också. Vilka kämpar de är. Lagom trötta tog vi oss up på rummet för att göra oss redo för lunch.

Igår var städarna sena till rummet. Tjejerna hann precis somna en liten stund innan jag fick väcka dem då hon inte kunde komma tillbaka en timme senare. Så trötta barn och en trött make tog jag ner till poolbaren. Och det började regna.

(null)
 
Sedan slutade det inte regna alls. Så vi hängde på rummet tills det var dags för middag.

Middagen som sen visade sig vara en katastrof i och med regnet. 
2/3 av restaurangen gick inte att nyttja då allt var blött. Vi själva fick möblera om så vi fick torra möbler att sitta på. Matpersonalen irrade runt om galna höns. Och vi hann till och med äta upp våran mat innan vi ens fick uppmärksamhet om att hon snart skulle ta våran dryckesbeställning. Då var det ju redan för sent kände vi. Så vi tog oss ut till baren utanför restaurangen för att ta oss lite läsk, men den personalen var upptagen med att fixa inne i restaurangen så vi blev väntandes där också.

Det slutade med att vi gick och handlade på MiniMarket och gosade ner oss på rummet igen.


Idag väntas utflykt. Dags att göra oss redo!
 

Kommentera här: