Mallorca dag 3

Det blev återigen en dag med bara massa poolhäng. Från att det öppnade, med en paus för siesta, tills de stängde på kvällen. Lyckliga barn!
 
(null)
 
Ninja passade på att sitta i skuggan en stund och äta lite mellis. Vi andra är lagom brända, men ännu klarar sig Ninja undan det röda. Hon må då vara en riktig lapp-unge. 

(null)

Det är kallt i poolen. Det blir dock varmare för varje dag som går. Så även Meja tog sig en liten paus i skuggan med att läsa sin bok. 

(null)
 

Det som förvånade mig mest var att jag dessutom fick med mig Rickard på gårdagens Water Aerobic pass. Jag trodde ju inte riktigt på honom när han sa att han skulle vara med, men han tog sig i poolen och var med hela passet. Även Meja kämpade sig genom passet. Så stolt jag blir!

(null)
 
Alltså två träningspass på denna semester. Det är ju mer än jag tränat på väldigt länge. Men jag känner ett sug efter träning. Vill komma igång igen. Detta är en bra uppstart inför träningstiden hemma sen.

Även igår tog vi oss en siesta undan solen på rummet. Alla tjejer lyckades dessutom sova en stund. Välbehövligt kanske. Sen var det full fart ner till poolen igen för att vara med på Lollo's Water Gymnastic. Aktiva barn är glada barn.

Idag är det mulet. Jag sitter på vår balkong och ser ut över poolen där barnen badar. Rickard ligger i en av våra solstolar där nere och jag ska snart göra honom sällskap. 
(null)
 
 

Kommentera här: