Mallorca dag 2

Poolhäng innebär just poolhäng. Jag tror inte vi gjorde något annat än körde poolhäng igår. 

Jag fick med mig Vilja och Meja på ett Water Aerobic pass precis innan lunch. Det ser inte alls jobbigt ut för världen, men det är riktigt jobbigt. Meja gav dock upp efter halva passet, men att hon ens orkade köra halva gör mig riktigt stolt. Idag är det ett nytt pass, dock har även Lollo ett Water Gymnastics pass för barnen som alla tre tjejer har sagt att de vil vara med på.

(null)
 
Efter lunchen tog vi oss en välbehövlig siesta. Meja till och med somnade en liten stund. Skönt att vara borta från solen en liten stund. Att lägga sig i sängen och läsa lite är väl helt klart vad man ska göra på en semester också.

(null)
 
Jag tror dessutom att alla utom Ninja har fått sig en liten bränna på axlarna. Vi alla är lite ömma, men Ninja som smart nog satte på sig morgonrocken så fort hon inte var i vattnet lyckades skydda sina axlar från solen. Idag blir det mer parasoll för oss andra.

(null)

Till kvällen blev det Lollo och Bearnie show för barnen del. Det var så mycket folk så jag och Rickard lyckades smita iväg till MiniMarket och köpa en badring till tjejerna. En rosa munk passar dem riktigt bra. Vi tog dessutom med en plastboll också så de kan leka lite, både i vattnet och utanför vattnet. 

(null)

Igår somnade jag till gråtande barn. Idag vaknade jag till gråtande barn. Bor tyvärr väldigt mycket missnöjda små barn på detta hotell. 


Idag blir det mer poolhäng. Men i skuggan som sagt. 

Kommentera här: