Zumbaparty coming up

Jag minns när jag var föräldraledig och låg i soffan och slötittade på tv medan barnen sov, åt eller lekte. TV-shop hade ju förmåga att visas varje tillfälle jag satt framför tv.n. Men då hade de en period då de visade Zumba. Man kunde minsann köpa dvd-filmer med Zumbapass, som man då kunde köra hemma framför tv.n. Jag tyckte då att det var dyrt, men herregud vad alla som var med i reklamen var lyckliga. Och knappt svettiga. 

Nu håller ju min LPG-terapeut, som då är Zumba-instruktör, pass på torsdagar i CRfitness-studion. Men det krockar ju då tyvärr med min motionssimning som jag har med jobbet. Så jag har ännu inte tagit mig dit och testat. 

Men så såg jag reklamen om ett Zumbaevent som hon skulle anordna här i stan. Det tog lite tid, men till slut vågade jag mig till att köpa biljetter. Kan i och för sig bero på att jag har med mig storasyster till eventet.

 


Okej. Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på. Zumba i 2.5 timme. Första gången. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på. Skulle kanske gått på ett prova-på-pass först, men jag är redo. Peppad och förstår att jag kommer vara helt slut efteråt. Men förhoppningsvis lika lycklig som medverkarna på reklamen från TV-shop för 10 år sen och som beskrivningen som finns i biljettköpet säger. 

Snart tar ju dessutom motionssimningen slut. Så då kanske jag ska passa på att fixa klippkort på CRfitness-studion istället.

Det lär nog bli en blanding av Panetoz låt Dansa pausa för min del. För så otränad är faktiskt jag.

Kommentera här: