Veckans första LPG-behandling

Man känner sig alltid lite lyckligare efter en LPG-behandling. Speciellt när man vet att det blir resultat. Rickard trodde först inte på denna hockus-pockus-behandling, men redan efter första besöket (som han själv följde med på) så såg han skillnad. Och tänk nu efter 6 besök. Det är skillnad.

 
20 minuter med min LPG-terapeut känns alldeles för kort. Men som tur är så har jag ett besök inbokat på fredag också. Det ser jag fram emot.

Idag visade jag Nadja två bilder. Första bilden är ju då tagen på morgonen innan mitt första besök. Den andra bilden är tagen dagen efter mitt femte besök. Och lite lagom chockad och lycklig för min skull så bad hon mig visa Carola bilderna också. Vilket även hon blev lite chockad över. Hon frågade dessutom om de kunde få använda mina bilder som reklam. (Stor mega egoboost på det) Men det får vänta tills jag är helt nöjd. Än så länge känner jag mig inte riktigt bekväm, men så snart det känns okej så tänker jag släppa på bilderna till dem. För det har gjort under. Hittills redan.

Jag flög fram på lätta fötter när jag gick till bilen efteråt. Och jag känner mig stolt över mig själv att jag lyckats med både träning, kosten och LPG för att må en aningen bättre. Jag är ju inte färdig ännu, så jag kommer i slutändan faktiskt gilla min egna kropp också. Jag är snart där.

Imorgon väntas simning. Kanske inte 1.2 kilometer, men jag ska simma så länge jag bara orkar. Så långt jag bara orkar. Jag har släppt ut en hel del endorfiner, genom att bara tänka mig lycklig! 
1 Anna:

skriven

Kan inte låta bli att fnissa en aning varje gång ja ser dig i den vackra kroppsstrumpan :)
Jag fick ju se den första bilden dom du tog efter så ja kan ju tänka mig vilken skillnad! Heja!

Kommentera här: