Vecka 9

Jag välkomnar faktiskt vecka nio med lite träningspepp. Den har varit som bortblåst för en stund, men den finns där om jag bara letar. nio veckor har gått men mycket har hänt med både kroppen och knoppen. Kosten har sina mot och medgångar. Mest medgångar faktiskt och det är jag riktigt stolt över mig själv. 

Idag tog jag med mig lillesyster till gymmet och drog av ett helkroppspass med henne. Hon som inte är så jätte van vid träning på gym njöt ändå av att det var jobbigt.

(röda i ansiktena och lagom svettiga satt vi och vilade oss innan vi vågade lämna gymmet)

Men eftersom hon gillade träningen så innebär det att jag får med henne imorgon också. Då ska vi köra lite mer fokus på benen tänker jag. Men det kan ju alltid ändras. 

Så två pass på gymmet får jag in denna vecka. Plus ett motionspass i form av simning på torsdag med jobbet. Helgen är tyvärr fullbokad med hockey, både fredagen och lördagen. Dessutom hockey, fotboll och basket på söndag. Men jag har läget under kontroll så det ska nog gå bra. 

Jag har alltså 4 veckor kvar av min resa med CRfitness som medpassagerare. Sen ska jag fortsätta köra alldeles ensam. Skrämmande men jag ser ändå fram emot det. Lär ju sakna mina veckouppdateringar till min fantastiska coach, och lär kanske inte riktigt mäta mina mått varje vecka. 

Nu ska jag dock unna mig ett kvällsmål; brieost och lite knäcke. Vilken lyx såhär en måndag!

Kommentera här: