Vardagslugn

När man kommer in i ett vardagslugn. Då kan man passa på att ta hem nya vänner efter skolan.

Imorse ringde en mamma till mig. Ninja har tydligen hittat en ny kompis i skolan som hon ville ha med sig hem idag. Jag hade aldrig hört talas om kompisen tidigare, och mamman till kompisen hade inte hört talas om Ninja tidigare. Men så pratade vi lite och bestämde att kompisen skulle följa med oss hem efter skolan. 

 
Och det gick ju hur bra som helst. När Rickard kom hem så smet jag iväg och hämtade ut årskort till Parken Zoo. Och när jag kom hem igen så åkte Rickard och Vilja iväg på hockeyavslutning. 

Vi andra tog oss ut till skogsdungen för lek. Vännerna Johanna och Noomi följde också med. Vi hade det riktigt mysigt i parken för en timme. Sen gick solen ner över taket och det började bli kallt. Så det var passande att kompisen skulle hämtas.

Jag ska strax ta och åka iväg till simningen med jobbet. Taggad, men ändå inte. Jag gillar ju vardagslugnet lite. Och känner att det snart börjar släppa lite på alla träningar och krav som vi som föräldrar har. 

Hur som.. Nu krockar våra tider lite idag, så mamma får komma hit och vakta Meja och Ninja som redan svirat om till pyjamas och gör kväller.

Lediga och ljusa kvällar. Som jag längtar!

Kommentera här: