När träningen blir kul igen

Kanske är det så att man får en liten period när träningen inte alls är lika kul längre. Då behövs det lite pusch i rätt riktning för att komma över den tråkiga känslan. Jag har lyckats tagit mig över för nu har två pass i rad varit roliga.

Kan i och för sig innebära att jag har fått spendera dem med min lillesyster. Som är totalt otränad (sorry babysis) Vilket gör passet till en utmaning i sig. Först visa henne hur övningen går till för att sedan göra mina repetioner själv. 

Idag satsade vi på underkropp. Vilket vi förmodligen kommer att ångra både imorgon och på torsdag. Men trots att vi bara körde 2 set av de 9 övningarna som min coach från CRfitness gett mig i mitt träningsprogram så var vi helt slut och orkade därför inte med set nummer 3. 

 
Hur man nu ens kan le efter ett benpass vet jag inte. Men jag gör det. För det är riktigt skönt när passet är klart och man faktiskt kan säcka ihop på mattan på golvet och vägra resa sig på en stund. Är tacksam att gymmet inte alls är så välbesökt vid 18.30 tiden. Då vi faktiskt var ensamma då.

Träningsvärken från gårdagens helkroppspass har ju gjort sig påmind hela dagen och blir bara värre nu mot kvällen. Och det lär ju läggas till mer värk under kommande dagar. Men jag njuter av det ändå. Lite i alla fall.

Imorgon får det dock bli en vilodag. Då har tjejerna basketträning och så har Vilja hockeyträning. Men torsdag blir motionssimning. Men kanske får jag smita in ett gympass på lördag också.

Nu ska jag dock stupa ner i soffan och förhoppningsvis får jag hjälp upp ur sängen av Rickard imorgonbitti. 

Jag känner en konstig glädje i kroppen. En riktigt må-bra-känsla. Det gillar jag.
1 Bea:

skriven

Vad roligt att du känner så ❤
Jag har totalt klappat ihop - den ena motgången efter den andra har satt käppar i hjulet.
Men snart kanske jag är tillbaka på gymmet jag med ❤
Sov sött 😍

Kommentera här: