Lite off men resultat visas

Efter ett skov i kroppen så har jag varit ur gängorna när det kommer till träningen. Motivationen har inte riktigt varit där, men fick till mig ett motionspass och ett gympass förra veckan. Men trots att jag varit off så har det visats fina resultat.


(Från min Insta-händelse i söndagsmorse)
 
Förra veckans mätning gav mig -4.5 cm på buken. Det har med andra ord blivit totalt -10 centimeter sen jag började för 8 veckor sen. Förstår ni min egoboost som jag har känt denna vecka? Helt galet att jag har lyckats med detta. Ja, men lite hjälp från min coach och alla hjälpmedel hos CRfitness förstås.

Tror dock att mina LPG-behandlingar hos Frida också påverkar dessa resultat. Och då är jag glad att jag fått in två besök hos henne denna vecka, då kroppen fortfarande inte riktigt är i form för tyngre träning. Och när jag tar efter bilder så får jag faktiskt gåshud. Helt galet vilken uppfinning!

 
(Jag och min superfina kroppsstrumpa)
 
Kosten där emot går faktiskt riktigt bra. Det har väl blivit en större morot att lyckas med den när inte träningen funkar. Dock ska jag ut till havs under ett dygn imorgon, men som tur är så är det buffé som gäller och då är det lättare att välja de bra alternativen som erbjuds. 

Och så får jag hoppas att dansgolvet bjuder upp till rörelser under halva natten.

Men ändå är det dags att lägga in en högre växel de sista veckorna nu. Vilket kommer bli lite lättare när Viljas hockeysäsong börjar lida mot sitt slut och det innebär mindre träningar för henne, mer tid för mig att smita iväg med andra ord. 

Kommentera här: