Halvvägs genom kuren

5 gånger har jag nu genomfört LPG. Halvvägs i min kur, som enbart har fokus på mage.

 
Och visst har jag fått resultat. Bilder tas efter varje besök, morgonen efter. Och jag kan se en sån skillnad. Helt magiskt. Och jag har blivit helt fast. Så skönt att skämma bort sig för en stund. Det är möjligt att jag kanske får mog att lägga upp före och efter bild här sen när kuren är slut. Det visar sig.

Servicen som min LPG-terapeut har är grym. Jag mejlade henne tidigare i veckan och sa att min hjärna hade fått släppt och missat att boka en tid. Så hennes schema var ju fullbokat. Men, så mejlade hon mig om att hon fått en avbokning idag. 17.15. Den tog jag direkt. Men strax efter lunch så skickade hon ett nytt mejl om att kunden innan mig hade avbokat, så hon var ledig redan 16.45. Så jag fick komma då istället. Helt grym service tycker jag! Som jag trivs med henne. 

Nu ska jag se över mitt egna schema nästa vecka och boka in 2 pass har jag tänkt. Och det ska ju såklart passa med hennes schema också. Som jag ser fram emot besöken.

I skrivande stund är sminket borttvättat och väskan packad. Dags att bege mig till badhuset för motionssimning med jobbet. Jag är taggad! Det här är en bra vecka!

Kommentera här: