En vilodag mitt i veckan

Onsdagar är våra "lugna" dagar på jobbet. Det gör att dagen blir väldigt seg när man vill att saker och ting ska hända hela tiden. Även om lite lugn också är skönt ibland. Men en molande huvudvärk har jag haft hela dagen som ännu inte vill släppa. Men vi har samtidigt skoj på jobbet när vi lägger den sidan till. Jag har trots allt skrattat mina onda magmuskler ännu ondare. 

Men det var skönt att stämpla ut redan 15.15 och åka hem och lägga sig i sängen för en stund. Ja, efter att jag startat en tvättmaskin vill säga. Rickard kom hem en sväng innan han åkte ner till tjejernas basketträning. Själv fick jag ta mig upp och förbereda inför deras hemkomst.

Meja och Ninja kom hem efter träningen medan Vilja och Rickard åkte vidare till nästa träning. Vi tog oss dock till affären för att handla. Trots att jag fyllde upp kylen i söndags så fanns det redan luckor som behövdes fyllas igen. Kostschema innebär så himla mycket mat som ska ätas. Hur orkar jag ens äta allt?

När vi var hemma igen ställde jag mig och gjorde morgondagens lunchlådor till mig och Rickard. Fläskfilé och sötpotatis. Det gillar inte riktigt tjejerna men jag passade på att göra matlådor till morgondagens middag också. Då är det smidigt att laga något som tjejerna villa ha och bara värma på våran egen middag.

Vilja fick skjuts hem av en lagkompis från träningen då Rickard åkte iväg för att spela badminton med några kompisar. Får hoppas han kommer hem med hela rackert. Det var ett tag sen han spelade badminton, eftersom han snöat in sig på paddel. Har alla killar gjort det? Att det är nån innegrej just nu tänker jag. Paddel alltså. 

 
Jag har gjort kväller här. En kopp te för att chocka kroppen från allt kaffe med skummad mjölk den får under arbetsdagen. Tända ljus och tuplaner. Oslagbart faktiskt.

Det är skönt med vilodag. Man tror man ska hinna massor, men i själva verket så hinner man exakt lika mycket som en dag som innehåller träning också. Eller ja, jag hann ju köra två maskiner med tvätt. Har jag nämt att jag längtar till våren och barnens träningar blir mindre? För det innebär ju mindre tvätt min del. 

Imorgon väntas LPG (tacka gudarna för avbokningar när en själv är snurrig och inte hinner boka en vanlig tid.) Sen blir det dessutom motionssimning senare på kvällen. Rekord eller inte, jag ska simma så långt jag orkar i alla fall. 

Nu blir det att vänta in Rickard i soffan med månadens ELLE som kom i brevlådan för någon dag sen som jag inte hunnit läsa ännu.
1 Bea:

skriven

Vilodagar behövs! Tänkte ta en själv idag.... Men så varnas det för snökaos - igen...
Och tvättberget skaaaa bara reduceras nu! Så ner i tvättstugan igen och köra.
Sonen verkar dock bättre - sover tack och lov ännu. Han har inte kunnat sova hela nätter på hela veckan annars.

Ha en fin dag & KRAM 💖

Kommentera här: