En gräsänkas dagbok del 4 - hemkomsten

I vanliga fall har jag svårt att anpassa mig efter nya saker, om det inte är något som jag har planerat. Så idag när chefen kom in och bad mig byta kontor för en stund så kunde jag inte annat än att känna en uns av panik. Min kollega var sjuk och den andra behövde backup, men jag som inte ens har lärt mig hennes jobb ännu. Men jag var ju bara backup för tillfället. Men det är en del av utvecklingen för min egna del. 

Men arbetsdagen flöt på och jag fick stämpla ut strax efter halv fyra. Tog mig genom trafiken in mot centrum för en LPG-behandling. Känns som om det har blivit ett litet beroende. Som jag njuter när jag är där. Dock var min LPG-terapeut sen i sitt schema så jag kom in lite sent. Vilket innebar att jag kom därifrån lite sent. Tjejerna var ju hos mamma, så det var ingen panik på så vis. Fickringa hem till mamma och be Meja att springa hem och byta om till träningskläder så hämtade jag bara upp dem. Lämnade av Meja på träningen och tog oss till affären för att handla. Rickard skulle hämta Meja på hennes träning, för det var lagom till att han anlände till stan.

 
Hemkomsten. Mitt i matlagning och tvätt kom han in. Min riddare utan den skinande utrustningen. Lycklig över att vara hemma hos oss igen. Och vi var minst lika lyckliga. Lagom sen middag fick vi i oss innan det var dags att avlusa alla oss tjejer igen. 7 dagar efter första behandlingen, men inget spår av löss eller ägg. Så nu håller vi tummarna att andra människor också sköter sina avlusningar som de ska så vi inte får tillbaka dem.

Och när alla tjejer var klara så fick de presenter av Rickard. Jag blev inte heller utan. Vi kanske ska skicka iväg honom lite oftare?! Nej, vi älskar att ha honom hemma. Presenter får vi ju ändå, lite titt som tätt.

Det ska bli skönt att runda av denna gräsänka-tid med att faktiskt krypa ner i sängen och sova. Men Rickard bredvid. Och dessutom veta att jag inte ebhöver kliva upp klockan 05.00 imorgon för att fixa mitt egna kaffe. Nej, vi tjejer har sovmorgon då Ninja har tid till tandläkaren på morgonen. Så jag får komma in senare till jobbet. Hinner dock starta upp datorn och jobb här hemma innan tandläkarbesöket. 
1 Bea:

skriven

Här blev det ofrivillig sovmorgon, då vi försovde oss 😣
Men händer så sällan, så... och sonen var nöjd att han skulle slippa 20 min extra i skolan 😂

Klippt mig själv, så nu syns dom grå igen... Orkar inte färga just nu. Så jag får vara lite grå.

Ha en fin dag ❤

Kommentera här: