En gräsänkas dagbok del 1

Att bli väckt av ett alarm klockan 03.00 var inte alls något som jag hade sett fram emot denna tidiga morgon, eller om det faktiskt räknas som natt. Men Rickard smög upp och jag kunde somna om i en kvart. Sen kom han in i sovrummet och gjorde det sista innan han tog bilen för att hämta upp Tommy. Vidare till Nyköping och Skavsta. För att sedan flyga till Spanien på grabbresa. Åter på tisdag eftermiddag.

Själv lämnades jag hemma med tre barn som sov till ungefär halv sju. Men inte störde de mig ändå utan tittade på tv i Viljas rum. Men när jag väl klev upp så började dagen direkt. 

Vi tog oss ut till våran skogslekpark med Anna, Johanna och Noomi för lite lek i en timme. Solen sken men det blåste en hel del. Lagom till lunch gick vi hem igen.

 
Nu är vi redo för festligheter. Rickards kusin har fyllt år och ska firas ikväll. Så vi ska strax röra oss. Tjejerna ska sedan sova hos farmor och farfar så jag åker hem efter en stunds firande.

Men någon händelserik barnledig kväll blir det inte för min del. Det blir städning och sen ska jag unna mig ett långt bad, med skum (utan att bli störd). Ett glas Cava och en ansiktsmask. Avkoppling tror jag det kallas. Sova tidigt. 

Jag hämtar ju upp tjejerna tidigt imorgon. Redan vid halv nio då Meja har en liten handbollscup i Strängnäs med samling 9.15 i Thomas arena. 4 matcher väntas och vid klockan 14 kan vi nog rulla hem mot Eskilstuna igen.

Sen väntas vardagssysslor så som veckoplanering, matlagning, läxläsning och så nattas i tid för att ta tag i en ny arbetsvecka. 

Som jag njuter med min egna tid med tjejerna!
1 Johanna:

skriven

3:00 tycker jag räknas som natt haha :)

Låter som ni har en härlig dag för er idag och imorgon!

Kommentera här: