Mitt i veckan

Återigen lyckades jag med ett gympass på morgonen innan jobbet. Förutom stressen jag sen känner på eftermiddagen, så känns det ganska skönt att träna.

Idag tog jag några löpsteg på löpbandet under uppvärmningen. Gick 1 minut, sprang 2 minuter. Totalt 10 minuter. Får öka vart efter helt enkelt.
Eftersom jag började tidigare med morgonmöte redan 07.45 så fick det bli ett kortare benpass idag. Men 6 övningar, 12 repetioner, 3 varv blev ändå lyckat. 

(null)
 
Det kändes när jag sen gick upp för trappen till kontoret efteråt. Vi får väl se hur det känns imorgon. Nu blir det dock någon dag vila innan jag tar mit an gymmet igen. 

Arbetsdagen flöt på riktigt bra. Klockan 17.09 stämplade jag ut och begav mig till Bollhuset för att tjejerna hade sin basketavslutning med laget. Obligatorisk basketmatch mot föräldrarna. Som barnen krossade dem (förmodligen en läggningsmatch från föräldrarnas sida).

Nu får vi ta oss till skolgården och lira lite basket under sommaren då vi tyvärr saknar basketkorg här i vårt bostadsområde. 

(null)
 
Grymma tjejer efter denna säsong. Som de har utvecklats. 

Nu ska vi ta kväll. 
Imorgon väntas skolavslutning. Jag stämplar in innan lunch på jobbet imorgon. Tjejerna får ju tyvärr gå på fritids fram till och med vecka 26. Vecka 27 får Vilja och Meja vara hemma (med mormor som backup) tills jag och Rickard går på semester vecka 28. 

Det är mitt i veckan, men det har känts som torsdag idag. Jobbigt att ändå inse att det är 2 arbetsdagar kvar denna vecka.
1 Bea:

skriven

Så duktig du är ❤ Jag saknar att kunna springa. Efter olyckan går inte det, för då känns det som kotorna slår ihop.

Jag hade också typ torsdag idag. Snopen blev man då det stod onsdag 🙄
Gå en fin kväll och sov sen sött 😘
Kram

Kommentera här: