Lediga dagar

Att vara långledig är inte så tråkigt trots allt.  

Planen var ju dock att jag först skulle ha jobbat i onsdags. Men eftersom min icke-biologiska pappa skulle begravas så fick jag betald permission för den dagen. Förmiddagen kändes bara luddig i väntan på eftermiddagen. Rickard kom hem och vi gjorde oss i ordning och körde till Stillhetens kapell för en liten lugn stund tillsammans med hans övriga familjemedlemmar. 
Eftersom hans familj är så splittrad så delades vi på oss efter begravningsakten. Vi åkte hem till oss med mamma och syster Linn. Köpte med oss fika hem. En liten enkel fika tillsammans bara.


Är tacksam över att Rickard följde med och höll mig i handen. Som han är min stöttepelare i allt.

Lediga dagar innebär att man kan göra saker man inte hinner med annars. 

I torsdags firade vi lite morsdag med Rickards mormor. Hon bjöd på en härlig jordgubbstårta. 

Fredagen valde Rickard att åka och jobba. Så vi tjejer tog oss en utflykt till hans jobb och hälsade på. Det blev dock bara en snabb visit innan vi tog oss vidare till Strängnäs och dess hamn för att äta årets första Slagsta glass. Och lek i lekparken. 

 
Dock var den under viss ombyggnad så vi åkte hemåt igen. Men eftersom Rickard valde att spela golf på eftermiddagen så ville vi tjejer inte riktigt åka hem. Så vi svängde in och spelade två serier bowling. Jag blev dock utklassad av barnen, som skrattade så de tjöt när jag spelade. Jag måste tjuvträna helt enkelt. Men vi hade riktigt kul tillsammans. 

 
Senare på eftermiddagen firade vi min egna mamma i efterskott. Morsdagfika stod mamma för och vi stod för presenterna. Meja valde sen att sova hos mormor över natten. 

Kvällen spenderades för min del hemma hos min vän Anna med kaffe och snack om allt mellan himmel och jord. Helt klart en perfekt start på helgen och de sista lediga dagarna. 

Dagen är oplanerad, men jag kryper snart ur skinnet här hemma så något måste jag allt hitta på.
 

Kommentera här: