Långledigt

Tänk vad tre dagars ledighet kan göra. Långledigt med midsommarfirande och avkoppling. Välbehövligt!

(null)
 
Våran midsommar spenderades här hemma. Vi fick över gäster; lillesyster Anni, Eric och Devin. Min kusin Malin och hennes make Tobbe. Det var en riktigt härlig fredag med god mat, god dryck, lekande barn, lite musik och dans dans och såklart småprat framåt småtimmarna. 
Lördagen fick bli en alldeles perfekt hemmadag. Rickard hämtade ner tjejernas badpool från förrådet och jag placerade mig själv i en solstol mestadels av dagen. 

(null)
 
Söndag och det var dags för kalas för kusin Elias som har fyllt 9 år. 

Därefter snörade jag på mig löparskorna och gjorde min fotbollsdebut. I och för sig en föräldramatch med Ninjas lag. Men fortfarande en debut i en fotbollsmatch.

(null)
 
Rickard stod i mål och Ninja tjöt av glädje när vi möttes på gräsplan. Kan lova att vi båda somnade gott, och tidigt på kvällen.

Arbetsvecka startade och nu har dag 2 passerat och jag är allt annat än pigg. Men trots det så lyckades jag dra av ett överkroppspass på gymmet tidigare idag. 5 övningar, 12 repetioner och 3 varv. Sista varvet ville jag bryta ihop då jag råkade öka vikterna sen förra gången. Men trots det så var jag lycklig när jag var klar.

(null)
 
Här hemma förbereder vi oss för att bli gräsänkor över den kommande weekend. Rickard åker till Dublin på torsdag med vänner och ska spela golf. Kommer hem på söndag igen.
Girl-power i 4 dagar med andra ord! 

Men nu ska jag strax stupa i säng.

Kommentera här: