Ett besök på gymmet

Jag gjorde slut med mitt gym i fredags. I och med att gymmet finns på jobbet, så smidigt som i källaren så fann jag ingen anledning att behålla mitt gymkort på ett utomstående gym. Visst får jag träna månaden ut på gymmet, men det lär inte hända.
 
Mitt under dagens middag med barnen fick jag ett sug att åka till gymmet, på jobbet. Rickard var iväg och golfade men så snart han klev in genom ytterdörren så klev jag ut.  

(null)
 
En lätt uppvärmning på löpbandet fick det bli. Sisådär 1 kilometer bara. Fy på mig, men jag skyller på mannen som var på gymmet samtidigt som mig i stort sett stängde av musiken när han gick. Och mina lurar låg i påsen vid skorna. Så jag blev ganska uttråkad fort.

Men sen drog jag till med ett överkroppspass. Hittade inte mina övningar jag fått från CRfitness.se tidigare så jag fick improvisera lite. Så det blev i och för sig bara 6 övningar - 10 repetioner, 3 varv. I varv 2 så ångrade jag att jag inte gjort 12 eller 15 repetioner, men tänkte sen att 10 är en bra start att komma igång igen.

(null)

Som jag njöt över att vara tillbaka på gymmet. Jag var borta i lite drygt 1,5 timme så jag förstår inte varför jag inte gör det oftare. Lovar mig själv ingenting, men jag tänker att jag ska bli bättre. 1 pass till denna vecka ska jag få in. Sen får jag lägga upp nästa vecka lite bättre.

Det blev ett smidigt mellanmål i form av en protein milkshake från Njie i bilen på vägen hem. Så behövde jag inte ens tänka på det när jag klev in genom dörren här hemma. Utan lagom till att pussa tjejerna godnatt. Och nu ska jag själv ta god natt! 
1 Bea:

skriven

Min dröm var ett gym i källaren - det ryms några maskiner i gamla vedpannerummet... Men kommer aldrig att hända, för det krävs jobb innan - något jag inte klarar själv, inte har någon som vill göra gratis och har inte råd att leja bort.

Du är duktig du 💖 Smart att kunna träna på jobbet och slippa gymkort.

Jag hoppas jag orkar till gymmet imorgon, medan sonen har körlektion. Vet ju aldrig hur jag mår när jag vaknar, men det är då tanken att gymma imorgon.

Kram & god natt 🌜

Kommentera här: