En fotbollslördag

Hela gårdagen gick jag och nynnande på Fotboll är livet med Smurfarna. Tur att ingen kan höra vad som försegår i mitt huvud ibland.

Redan 09.15 hade Ninjas fotbollslag samling på Skogstorps idrottsplats Orrliden där 3 matcher väntades spela. Det var redan 19 grader ute när vi styrde bilen till samlingen och solen sken utan ett enda litet moln i närheten av att kunna skugga.

(null)
 
Första matchen gick det lite trögt för tjejerna, men det släppte allt eftersom. Ninja fick stå i tredje perioden på första matchen och lyckades släppa in 3 mål. Nu får man ju inte räkna mål när barnen är så små, men hon räknar ju ändå de mål hon tyvärr inte lyckas ta.
Mellan match nummer 2 och 3 väntades en liten längre paus och vi kunde få i oss lite lunch i ett skuggigt parti en bit från fotbollsplanerna. Våra tappra spelare var röda om kinderna. En blandning av solsken (trots solskyddsfaktor) och ansträngning. 

(null)
 
Sista matchen gick ju strålande och Ninja gjorde nog sin bästa match hittills i sin fotbollskarriär. Så det var ett glatt gäng tjejer som hade en fantastik dag tillsammans. 

(null)
 
Väl hemma i den svala lägenheten fick tjejerna duscha och sen kolla på tv så vi slapp undan solen en liten stund. Men sen blev det full fart med lek och kompisar. 

Jag tog på mig uppgiften att tvätta matchkläderna. Så det fick bli morgonens uppgift då min tvättmaskin var upptagen med vår egna tvätt igår. Ninja blev dock lite rädd när det låg grönt granulat i badkaret. Ville dock inte få ut allt från strumporna på golvet så jag fick tömma strumporna i badkaren. Blir smidigt att dammsuga upp allt direkt från badkaret istället.
 
(null)
 
Idag blev det träningsfritt så tjejerna får lite ledigt. Men ändå lär de nog sparka lite boll på gräsmattan under dagen till och från.
 
1 Anonym:

skriven

Vilken mysig lördag, saknar när min lillebror spela matcher var och varannan helg vart så mysigt att få titta på ❤️

Kommentera här: