33 jordsnurr

Igår firade jag min 33dje födelsedag. Min alldeles egna familj firade mig redan på fredagskvällen. Skön sång när jag klev innanför dörren efter jobbet. Presentjakt, då de lyckats gömma 7 paket på olika ställen här hemma. Jag möttes av ett glas bubbel av maken innan vi tog bussen ner på stan för att äta en mysig middag på Pinchos. Och såklart bussen hem igen. Vilken härlig start på helgen och starten på mitt 33dje jordsnurr. 

(null)
 
Lördagsförmiddagen spenderades på diverse uppdrag. En snabb sväng på Tuna Park och så lek här hemma innan det var dags att göra sig redo för eftermiddagens stora händelse.

(null)
 
Nämligen dubbelbröllop. Äntligen fick jag se min morbror gifta sig med sin sambo och äntligen fick jag se min fina vän Malin gifta sig med sin Tobias. Numera kan jag kalla Malin för min kusin, vilket vi ändå gjort ett tag för att enklast förklara. Men nu så.. Nu är vi familj på riktigt ♥

(null)
 
Vi drog oss sedan vidare en stund för att gratulera Rickards kusin Adam som tog studenten igår. Tjejerna var redan där med farmor och farfar. Så lite fika och umgänge med den sidan av familjen var precis härligt. 

För att sedan ta oss tillbaka till bröllopsfesten och avsluta kvällen med flaggan i topp. Vilken härlig dag. Precis så jag vill fira min födelsedag. Inte riktigt med fokus på mig själv, men att få vara tillsammans med mina nära och kära. Och lyckligvis blev det då bröllop och stundent.

Tjejerna kom hem klockan nio idag. Då smög de in och gjorde kaffe till oss, som låg och drog oss i sängen. Sen var det full fart på tjejerna då Johanna och Noomi kom och hämtade ut dem. Förmiddagen blev lite seg, men vid lunch försvann tjejerna hem till Johanna och Noomi för att fira Noomi som fyllt år. Jag och Rickard passade på at åka till återvinningen innan vi gjorde oss redo för en eftermiddag.

Jag och mamma åkte iväg på marknad, landande på blomsteraffären där jag fick välja precis vad jag ville som födelsedagspresent. Så nya sommarblommor fick följa med hem. Veckohandla och matlagning medan Rickard och tjejerna var på Ninjas fotbollsträning. 
Efter middagen så kom mamma över och åt tårta och drack kaffe. Enkelt och mysigt. Hon satt sedan och tittade på medan jag planterade blommorna och jordgubbsplantorna. Rickard trimmade gräsmattans kant och gick fram och tillbaka till komposten.
Vattenspridaren gick i ungefär 30 minuter som för dagen fick bli min mindfulness.

(null)
 
Nu är jag mer än redo för en ny arbetsvecka. 
 
1 Jenny Skyllberg:

skriven

Vilken mysig helg ☺️ Grattis på födelsedagen 💐

Svar: Tack 😊
Marie

Kommentera här: