Semester på rull har börjat

Idag var det äntligen dags att checka ut hemifrån och bege sig på semester. 1 vecka i sommarstugen väntar och vi har verkligen längtat.

(null)
 
Vi började med frukost på McDonalds i Västerås. Och totalt har vi sedan rullat i 10 timmar. Lunchstopp i Sundsvall innan vi fort till dagens slutdestination; Skellefteå.

(null)
 
Nu väntar en natts sömn innan vi fortsätter vår resa till sommarstugan. Imorgon väntas 4,5 timme till i bilen innan vi är framme.
Vid incheckningen fick tjejerna en varsin påse med gåvor i. Varsin Festis, en kupong på en Piggelin. Meja och Vilja fick dessutom en varsin kortlek och Ninja fick ett Tre-i-rad-spel. Scandic vet hur man tar hand om de små gästerna.
 
(null)
 


Ni vet pirret i magen som uppstår när man ska träffa någon man aldrig har träffat förut?!
I 2 års tid, genom bloggen faktiskt, har jag mött en person online. Kommenterat och följts åt. Idag fick jag äntligen träffa henne. Så när vi satt i baren nere på första våningen på hotellet kom hon in, och hade med sig sin son. Den kramen. Så härlig. Äntligen på något vis.

(null)
 
Det blev en mysig pratstund tillsammans. Även om det bara var en kort stund så fick jag ändå träffa henne. Tänk så bra det ändå blev att det var fullt på hotellet i Umeå (där vi annars bor) så vi fick fortsätta till Skellefteå, den stad där hon bor. Och lyckats få ses en stund. Detta ska jag leva länge på! 

Nu är vi trötta efter 10 timmar på rull. Tjejerna är nedbäddade i sängarna och snart vi likaså. Imorgon finns det inget alarm på utan vi sover så länge vi vill. Unnar oss en härlig hotellfrukost innan resan fortsätter.

Återigen. Semester är nu även kallat äventyr.

Kommentera här: