Semester

Att få stämpla ut redan klockan 15.00 och dessutom faktiskt gå på tre veckor semester.
Det gav mig ett lyckorus.

(null)
 
Hur mycket jag nu än trivs på mitt jobb, så var det bra skönt att faktiskt få checka ut för att ladda batterierna. Det har varit 9 fantastiska, skärmmande, jobbiga och bästa månaderna på länge. Men sedan jag blev flyttad till nya tjänsten så har jag känt mig lite lagom lost och stressad, samtidigt som jag känt mig så himla duktig. Men kroppen skriker efter vilal. Psykisk vila. 

Och att få fira in semestern genom att pussa Rickard hej då var väl inte så kul. Han for iväg för att genomföra Stångebroslaget, del 1 av en Svensk Enduro Klassiker. Han kommer ju hem imorgon, så det är bara en kort stund han är borta denna gång.

Istället fick jag fira in min semester med The Squad. Anni och Malin. Och så barnen såklart. Det blev lite bubbel, hårfärgning och prat om allt mellan himmel och jord. 

(null)
(denna bild är ju dock från midsommar)

Anna kom förbi och fixade till mina ögonbryn så de är redo för semester. Tjejerna lekte med tjejerna.

Nu har våra gäster gått hem och vi gör snart kvällen här hemma. Chips och mys i soffan. Precis vad vi behöver. Men vi laddar för semester. 3 veckor tillsammans. Tjejerna får ju dock en vecka med Rickard själva. Men med lite tur kanske några tidiga dagar kan ge oss några kortare utflykter. 

Semester, nu även kallat äventyr. Man vet aldrig vad som händer..
 

Kommentera här: