Tisdagmorgon

Träningsvärken är ett faktum. I låren och i kärlekshandtagen. Och då kan jag lova att det var skönt att faktiskt inte behöva stressa upp denna morgon. Så en kaffe på sängen var jag värd av Rickard innan han for iväg tidigt till gymmet. 

 
Men strax efter halv sex kom två av tre tjejer upp så de passade inte på att ta sovmorgon trots att de skulle till skolan nu vid åtta istället. Vilja kom dock upp vid kvart över sex. 

Jag stämplade in på jobbet hemifrån strax innan sju. Sen dess har jobbdatorn stått uppe, men ingen aktivitet har skett där inte. Varken mejl eller telefon gör sig hörda. Inte heller Skype. Så kanske har jag inte någon jätte ångest över att inte vara på jobbet fysiskt. 

 
När kostschemat faktiskt tillåter att man äter bröd till frukost. Lite som ett hallelujah moment ungefär. Efter ha ätit havregryndgröt i lite drygt fyra månader, varje morgon. Nästan. Men två skivor Pågens Energibröd med två skivor kalkon och både gurka och paprika. Och en kopp kaffe till. Vilken lyxfrukost i mina ögon. Jag gjorde dessutom i ordning två likadana smörgåsar till Rickard igår som han fick ta med sig att äta efter sitt gympass nu på morgonen. Tjejerna äter som tur är också det brödet. Helt klart ett nyttigare alternativ för hela familjen.

Vilja och Ninja i handen och gick till skolan vid tjugo i åtta. Jag och Meja gör oss strax i ordning för att bege oss till sjukhuset. Där väntas spirometri och konsultation över mediciner för Mejas del. Kvart över nio. Så jag ska strax sätta igång parkeringsvärmaren på bilen så den är varm när vi kommer ner om en kvart. Hämtar upp Rickard på vägen. 

Och när Mejas läkarbesök är klart så lämnar jag henne i skolan och åker in till jobbet för att jobba fysiskt på eftermiddagen. Som jag gillar mitt jobb. Väldigt mycket!

Jag önskar er en härlig tisdag. För det ska nämligen jag ha!

Kommentera här: