Squad

 
Idag var det min tur att ta över jullovet med barnen. Våra aktiviteter är än så länge oplanerade denna vecka, men vi har hunnit varit ute med våra vänner i över en timme nu på förmiddagen. 
Så nu gör vi inga större ansträngningar då vi alla är sådär lagom frusna. Eller jag är i och för sig genomfrusen men barnen är bara sådär lagom rosiga om kinderna. Jag är osäker på om jag ens fick med mig mina fötter in igen, för de har nämligen blivit bortdomande.

Vi har dock börjat plocka ner julen här hemma också. Ett sovrum är klart och så hallen. Nu är det bara resten kvar. Men tänker inte ha så båttom med det i och för sig. För granen ska stå kvar till helgen i alla fall. Den har endast släppt barr på grund av att tjejerna gått emot den, och så doftar den ännu ljuvligt.

Så någon typ av jullovsaktivitet kanske vi ska försöka oss på under eftermiddagen. Vilja har hockeyträning för första gången sedan jul. Vi valde att låta henne ha ett litet uppehåll, men idag är det dags igen. 
1 Bea:

skriven

Här är det -10 idag och vi får till och med se solen :)
Vi SKULLE på gymmet idag, sonen & jag, men... eh... han har inte klivit upp ännu och jag har givit upp försöken att väcka honom (tonåringar alltså... haha)
Ska gå ut och skotta fram sopkärlen jag skottade fast igår så dom inte skulle blåsa omkull hela tiden. Men det får bli min aktivitet för idag.
Och sedan får jag hitta på annan middag av det vi har hemma, då det inte blev stan och handla där.
Kramizar på er <3

Svar: Här hemma har vi bara -2 grader men stormen Alfrida gör sig påmind när man är ute så kylan är hemsk. Men snön är ju borta så vi har isgator och bara pulkabackar 😔KRAM!
Marie

Kommentera här: