Snön faller men jag längtar till sol

Visst är det härligt när snön faller och det blir ljusare ute. Barnen blir lyckliga över pulkaåkning och jag älskar att se deras rosenröda kinder när de kommer in efter lek med kompisarna i backen utanför.

Men faktiskt så längtar jag efter solen. Och det blir ju inte bättre av att det faktiskt bara är 125 dagar kvar tills hela familjen beger sig till Mallorca på en underbar vecka med all inclusive.

 
Sunwing Cala Bona Beach väntar i slutet av maj och tjejerna blev alldeles lyckliga när den julklappen kom upp på dataskärmen. För det var ju lite svårt att slå in den också. 

Detta blir ju familjens andra utlandssemester tillsammans. För vi räknar ju inte resorna till sommarstugan i Finland som utlandet. Det är ju en del av vårt hemland. Där våra rötter finns.

Tjejerna har fått sina ledighetsansökningar godkända. Vi var tvunga att vänta in så att perioden för Mejas nationellaprov var över, och det blir det precis. Vi åker vecka 21 och mellan vecka 10 och 20 så godkänner skolan ingen ledighet. 

Nu räknar vi ner. Det är långt kvar. Och innan dess ska vi fortsätta njuta av denna snö och roseröda kinder!
1 Bea:

skriven

Åh, vad härligt att se fram emot Mallorca 😍
Jag skulle också gärna åka med min familj, men ha då sambon som inte gillar värmen (ja, visst ÄÄÄR han konstig 😂) Och åka själv, eller bara jag och en vuxen son... nä.
Men får hoppas den här sommaren blir lika varm dom förra - då får JAG som jag vill iaf 😂😋😎
KRAM!!!

Svar: Jag hoppas också att sommaren levererar här hemma också i år igen. Då är vi ju nämligen hemma mer. Bortsett från våran resa till sommarstugan 😍
Marie

Kommentera här: